Antena 3 CNN Externe Operatorii din turism fac reduceri de până la 20% pentru sejururile de Paşte. Vezi cele mai căutate pachete

Operatorii din turism fac reduceri de până la 20% pentru sejururile de Paşte. Vezi cele mai căutate pachete

Operatorii din turism fac reduceri de până la 20% pentru sejururile de Paşte. Vezi cele mai căutate pachete
Sursa foto: hotel
20 Feb 2010   •   20:01

Anul acesta, iepuraşul de Paşte va aduce mai mulţi bani agenţiilor de turism. Şi asta pentru că atât ortodocşii, cât şi catolicii sărbătoresc învierea Domnului în aceeaşi zi. Cererea este mai mare acum, iar ofertele sunt pe măsură. Sejururi mai lungi, la preţuri mai mici chiar şi cu 20%.

Cele mai căutate pachete pentru perioada sărbătorilor de Paşte sunt cele către destinaţii externe precum Grecia, Italia, Israel sau Tenerife. Ofertele sunt cât se poate de tentante pentru că vacanţele s-au ieftinit faţă de anul trecut. Iar pe lângă preţuri mici, agenţiile au şi reduceri pentru înscrierile timpurii.


În schimb, destinaţiile din ţară pentru perioada Paştelui au rămas la aceleaşi preţuri ca în anii trecuţi. Pentru un sejur de două nopţi la un hotel de 3 stele din Mamaia clienţii vor plăti 380 de lei. La Băile Herculane, cu 440 de lei, clienţii beneficiază de 3 nopţi cazare şi cină de Paşte inclusă.

Iar pentru cei care nu au destui bani să-şi petreacă Paştele departe de casă există posibilitatea unei ieşiri la iarbă verde, căci meteorologii anunţă vreme caldă. Altă opţiune este de a lua masa la un restaurant, unde un meniu în ziua de Paste te poate costa maximum 200 de lei.

Observator



×
Subiecte în articol: turism Paste cazare agentie clienti vacanţă
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close