Antena 3 CNN Externe Paola, românca arsă de vie în cumplitul accident din Italia, era mamă a doi copii şi urma să se căsătorească

Paola, românca arsă de vie în cumplitul accident din Italia, era mamă a doi copii şi urma să se căsătorească

Paraschiva Huţu, cunoscută de prieteni drept Paola, românca arsă de vie în cumplitul accident din Italia, era mamă a doi copii şi urma să se căsătorească.

Paola, românca arsă de vie în cumplitul accident din Italia, era mamă a doi copii şi urma să se căsătorească
Sursa foto: Facebook | Treviso Primo
de Alin Tarnovschi    |    07 Feb 2022   •   13:50

Sâmbătă dimineaţă, 5 februarie 2022, în jurul orei 09.00, românca se afla la volanul maşinii sale şi se îndrepta către Trieste, pe autostrada A4, pentru a-şi petrece weekend-ul împreună cu viitorul ei soţ, un cetăţean italian.

La un moment dat, o altă maşină, condusă de un cetăţean sloven, care conducea pe contrasens, a intrat în plin în maşina româncei.

Impactul a fost atât de puternic încât maşina condusă de Paola a luat imediat foc, iar românca s-a stins din viaţă până să fie salvată.

Şoferul care a provocat tragedia a luat-o la fugă imediat după accident, însă a fost prins de autorităţi. Potrivit martorilor, el conducea cu aproximativ 150 de km/h şi se deplasa pe contrasens de aproximativ 30 de kilometri.

Conform ilgazzettino.it, românca în vârstă de 56 de ani, originară din judeţul Iaşi, se mutase în Italia în urmă cu aproximativ zece ani şi avea doi copii care trăiesc în Germania.

Ea urma să se căsătorească peste câteva luni şi locuia la San Biagio, acolo unde şi muncea.

 

×
Subiecte în articol: Italia accident
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close