Antena 3 CNN Externe O pensionară din Ucraina a primit o cutie de lapte în care s-ar fi aflat o bombă

O pensionară din Ucraina a primit o cutie de lapte în care s-ar fi aflat o bombă

Rușii par a apela la noi strategii revoltătoare în războiul din Ucraina. O pensionară ucraineană a fost la un pas de avea un sfârșit tragic, după ce a primit o cutie de lapte în care s-ar fi aflat o bombă.

O pensionară din Ucraina a primit o cutie de lapte în care s-ar fi aflat o bombă
de Gabriel Dano    |    26 Apr 2022   •   20:08

Potrivit fiului femeii, femeia a avut mare noroc și a scăpat cu viață. Presa din țara vecină a anunțat că rușii ar recurge la astfel de capcane destul de des în ultima perioadă.

Pensionara din orașul Herson a scăpat cu viață în ultima secundă după ce a observat un fir atașat de capac chiar când a vrut să deschidă cutia cu lapte. Fiul femeii a povestit totul. Mama lui a observat că ceva nu era în regulă.

„Mama mea pensionară a observat că este ceva în neregulă cu acest lapte, de parcă cineva ar fi băut din el înainte sau parcă ar fi fost ruptă cutia. Ea a deșurubat cu grijă capacul și mi-a arătat ce era acolo”, a mărturisit bărbatul.

Cutia de lapte care a ajuns în casa femeii era, de fapt, o capcană. Imediat cum a văzut că în interiorul ambalajului se afla explozibil, pensionara și-a anunțat fiul. Bomba ar fi spulberat totul în jur când cutia ar fi fost  deschisă.

„Pachetul cu ajutor umanitar a fost luat acasă de mama mea, deși eu i-am cerut să nu facă acest lucru. Dar ieri a luat cumpărăturile. A văzut că nu era închis ermetic, a crezut că cineva l-a băut deja, că s-ar putea strica, l-a deschis cu grijă și a văzut respectiva ața'', a adăugat fiul femeii

Femeia a primit cutia în care se afla bomba prin intermediul unui ajutor umanitar. Ambalajul nu era închis ermetic, ceea ce i-a dat de bănuit femeii..

×
Subiecte în articol: Război Ucraina
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close