Antena 3 CNN Externe Pentru România, cu dragoste. El era român şi avea 12 ani, ea venea din Marea Britanie şi era profesoară. O poveste inedită de iubire

Pentru România, cu dragoste. El era român şi avea 12 ani, ea venea din Marea Britanie şi era profesoară. O poveste inedită de iubire

Pentru România, cu dragoste. El era român şi avea 12 ani, ea venea din Marea Britanie şi era profesoară. O poveste inedită de iubire
18 Mai 2012   •   09:49
O prezentatoare de radio din Marea Britanie a lansat recent o carte despre povestea de dragoste dintre ea şi soţul său român. În volumul „Pentru România, cu dragoste”, Tessa Dunlop povesteşte cum şi-a cunoscut soţul în perioada în care lucra ca profesoară de engleză în ţara noastră.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară când el avea numai 12 ani şi era elev, iar ea era profesoară şi avea 19 ani. „Prima oară când l-am văzut, Vlad stătea în banca sa şi asculta Metallica la căşti. Avea 12 ani şi era slab ca un creion. S-a uitat cu ochii săi căprui la mine şi m-a salutat. Habar n-aveam că tocmai mi-am cunoscut viitorul soţ”.



Cei doi s-au mai întâlnit şase ani mai târziu, moment în care britanica şi-a dat seama că s-a îndrăgostit. „Am adormit plângând în acea noapte. Cum puteam să am sentimente atât de puternice faţă de o persoană atât de tânără?

Au mai trecut 14 luni de la acel moment, pentru ca Tessa să-şi ia inima în dinţi şi să-şi mărturisească sentimentele care, din fericire, erau împărtăşite şi de român. Cei doi s-au căsători în 2005, în Iaşi. Trei ani mai târziu, au devenit părinţii unei fetiţe frumoase pe nume Mara, informează Daily Mail. 

"Am scris această carte pentru că sunt mândră de povestea mea de dragoste, chiar dacă soţul meu ar fi preferat să nu o fac”.



×
Subiecte în articol: poveste de dragoste Marea Britanie carte
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close