Antena 3 CNN Externe Poliția din Seattle a împușcat mortal o femeie de culoare, care era însărcinată. Totul s-a întâmplat în faţa copiilor ei

Poliția din Seattle a împușcat mortal o femeie de culoare, care era însărcinată. Totul s-a întâmplat în faţa copiilor ei

Poliția din Seattle a împușcat mortal o femeie de culoare, care era însărcinată. Totul s-a întâmplat în faţa copiilor ei
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    20 Iun 2017   •   10:41

Poliţia din oraşul Seattle a împuşcat mortal o femeie de culoare care era însărcinată şi care sunase la poliţie pentru a raporta o tentativă de spargere a locuinţei sale, relatează AFP, potrivit Agerpres.

Incidentul a avut loc duminică dimineaţă. Poliţia din Seattle a răspuns unui apel al femeii care sunase să anunţe o tentativă de intrare prin efracţie în apartamentul ei. La un moment dat, femeia a scos un cuţit şi cei doi agenţi de poliţie au împuşcat-o mortal. La sosirea pompierilor, la scurt timp după incident, a fost declarat decesul tinerei.

În apartament se aflau mai mulţi copii atunci când poliţiştii au deschis focul, însă aceştia nu au fost răniţi.

Rudele au identificat-o pe femeie drept Charleena Lyles, în vârstă de 30 de ani, potrivit Seattle Times. Membrii familiei femeii au declarat că aceasta era însărcinată în câteva luni şi că suferea de tulburări psihice.

Aceştia au mai declarat că femeia se temea că autorităţile îi vor lua copiii, dintre care unul suferă de sindromul Down.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili dacă se justifică recurgerea la forţă de către cei doi agenţi, trimişi în concediu administrativ pe durata investigaţiei, a indicat poliţia din Seattle.

„Nu a existat niciun motiv ca să o împuşte în faţa copiilor ei, ar fi putut să o imobilizeze. Chiar şi eu puteam să o imobilizez”, a declarat Monika Williams, sora Charleenei Lyles, la televiziunea locală Kiro7.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: insarcinata
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close