Antena 3 Externe Povestea incredibilă a unei tinere care a crescut într-o peșteră. „Am ucis pentru a supraviețui”

Povestea incredibilă a unei tinere care a crescut într-o peșteră. „Am ucis pentru a supraviețui”

01 Iul 2018   •   18:21
Povestea incredibilă a unei tinere care a crescut într-o peșteră. „Am ucis pentru a supraviețui”
Sursa foto: Foto: Facebook/Christina Rickardsson

Christina Rickardsson este o femeie în vârstă de 35 de ani care a fost crescută într-o peșteră plină de oameni ai străzii care mâncau animale sălbatice.

Mama ei, Petronilia, a fugit din casa familiei pentru a scăpa de un frate abuziv atunci când Christina avea doar 15 zile, potrivit The Sun.

Femeia a dus-o pe Christina într-o peșteră, undeva la marginea  orașului Diamantina din Brazilia, acolo unde, printre șerpi veninoși, păianjeni și scorpioni au trăit preț de cinci ani.

„Sărace lipite pământului, mâncam păsări pe care le vânam cu praștia și urcam mereu în oraș să vindem frunze uscate și flori pentru a cumpăra orez. Am prins încredere în a vâna și îmi aduc aminte și acum imensa mândrie pe care am simțit-o atunci când am ucis prima pasăre pe care am prajit-o desupra unui foc mic”, povestește Christina.

Una dintre amintirile pe care Christina le are din copilăria grea pe care a avut-o este de la vârsta de șapte ani, atunci când a ucis un băiețel pentru o bucată de pâine.

Până la urmă, Christina alături de fratele ei, Patrique, au ajuns într-un orfelinat și în anul 1991 au fost adoptați de o familie din Suedia, potrivit The Sun

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close