Antena 3 Externe Preot italian, filmat în timp ce îi făcea avansuri sexuale unui tânăr (VIDEO)

Preot italian, filmat în timp ce îi făcea avansuri sexuale unui tânăr (VIDEO)

13 Iun 2010   •   16:14
Preot italian, filmat în timp ce îi făcea avansuri sexuale unui tânăr (VIDEO)
Sursa foto: preotUn nou scandal sexual loveşte Biserica Catolică. Un preot italian a fost filmat în timp ce îi făcea avansuri unui tânăr din peninsulă. Bărbatul a fost suspendat din funcţie, iar Vaticanul a declanşat o anchetă.

Totul a început acum un an, când un tânăr din Milano a mărturisit într-o emisiune de televiziune că a fost hărţuit sexual de un preot. Jurnaliştii au vrut să verifice informaţia şi au trimis la acelaşi preot un actor care a filmat cu camera ascunsă.

Postul de televiziune italian i-a cerut explicaţii preotului pentru aceste avansuri sexuale. Bărbatul s-a scuzat spunând că a vrut doar să-l ajute pe tînăr.

Deşi jurnaliştii au blurat imaginile, preotul a fost recunoscut de enoriaşi. Oamenii l-au reclamat episcopului iar ancheta a dus la suspendarea bărbatului. Scandalul din nordul Italiei vine în mijlocul unui scandal în care este implicată Biserica Catolică. Valul de acuzaţii de pedofilie din Europa şi Statele Unite. Acum câteva săptămâni, Papa Benedict al XVI-lea şi-a cerut scuze pentru "abuzarea celor mici" de către preoţii pedofili.

 

Antena 3

Foto: VideoNews

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close