Antena 3 CNN Externe Previziunile lui Nostradamus pentru 2019. Criză economică din Europa

Previziunile lui Nostradamus pentru 2019. Criză economică din Europa

Previziunile lui Nostradamus pentru 2019. Criză economică din Europa
11 Sep 2018   •   10:46

Nostradamus a fost un profet care a început să își scrie lucrările în 1555. Totuși, ceea ce scria nu erau simple povești, ci previziuni sumbre legate de viitorul omenirii, dar și de evenimentele majore care vor schimba cursul istoriei.

Și pentru anul 2019, Nostradamus a făcut o serie de previziuni sumbre.

Criza refugiaților sirieni - Criza refugiaților din Siria va atinge apogeul la sfârșitul anului 2018 și începutul lui 2019.

Coreea de Nord - Kim Jong-Un va fi dat jos de propriul popor, conform lui Nostradamus. Rusia va interveni pentru a prelua controlul țării.

Antarctica și încălzirea globală - Va exista o desprindere uriașă în ghețarii din Antarctica. Acest lucru va crește îngrijorările legate de încălzirea globală și va grăbi planurile de colonizare a planetei Marte.

Pană masivă de curent - O pană masivă de curent va exista în partea vestică a Americii de Nord. Impactul va fi mai mare decât cel al crizei din est din 2003.

Criza economică din Europa - Germania și Italia vor avea parte de un viitor dificil. Criza economică va fi într-o continuă creștere în aceste țări, potrivit divahair.ro.

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close