Antena 3 CNN Externe Prima apariţie a preşedintelui Hugo Chavez, în faţa presei, de la jumătatea lui aprilie

Prima apariţie a preşedintelui Hugo Chavez, în faţa presei, de la jumătatea lui aprilie

Prima apariţie a preşedintelui Hugo Chavez, în faţa presei, de la jumătatea lui aprilie
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
03 Iun 2012   •   09:57

Preşedintele Venezuelei Hugo Chavez, care se tratează de cancer, a avut sâmbătă prima apariţie în faţa presei de la jumătatea lunii aprilie, salutându-l pe vicepremierul Belarusului Vladimir Semaşko la finalul unei vizite oficiale, relatează AFP.
   
Chavez, a cărui apariţie a durat aproximativ un sfert de oră, a anunţat cu această ocazie vizita la Caracas la 26 iunie a preşedintelui Belarusului Alexandr Lukaşenko.
   
Preşedintele Venezuelei a apreciat "buna desfăşurare" a acordurilor între cele două ţări, printre care "o uzină care produce deja tractoare (în Venezuela) şi una de camioane pe care o vom inaugura în curând".
   
Chavez a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliştilor, asigurând că vrea să urmărească meciul de fotbal al echpei naţionale a Venezuelei împotriva Uruguay la Montevideo.
   
Preşedintele Venezuelei nu a mai apărut în public de la 13 aprilie, înainte de plecarea sa în Cuba unde s-a supus la cel puţin cinci şedinţe de radioterapie.
   
Şeful statului, a cărui stare de sănătate este obiectul speculaţiilor, a apărut totuşi mai des la televiziune în ultimele zile. Chavez şi-a anunţat intenţia de a candida la propria sa succesiune, însă termenul de înscriere pentru alegerile prezidenţiale de la 7 octombrie expiră la 11 iunie.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close