Antena 3 Externe Prima ediţie a cursei pe verticală de la Turnul Eiffel, câştigată de un polonez. Câte trepte a avut de urcat

Prima ediţie a cursei pe verticală de la Turnul Eiffel, câştigată de un polonez. Câte trepte a avut de urcat

22 Mar 2015   •   09:59
Prima ediţie a cursei pe verticală de la Turnul Eiffel, câştigată de un polonez. Câte trepte a avut de urcat

Prima ediţie a cursei pe verticală de la Turnul Eiffel a fost câştigată de un polonez, care a terminat competiţia în mai puţin de opt minute. Este o performanţă de excepţie, având în vedere că a avut de urcat peste 1.600 de trepte.

57 de concurenţi, bărbaţi şi femei, din 16 ţări, printre care şi un bulgar, dar şi doi americani şi un canadian, au luat parte la cursa pe verticală de pe cel mai cunoscut obiectiv turistic al Franţei. Au avut de urcat cele peste 1.600 de trepte, cât au putut de repede.

Cel mai rapid a fost un polonez, singurul din ţara sa care a concurat la cursa verticală. El a ajuns la linia de final în mai puţin de opt minute.

La categoria feminină, victoria i-a revenit unei australience. Ea a terminat în aproape zece minute cursa.Turnul Eiffel e cel mai nou obiectiv turistic ce găzduieşte cursa pe verticală.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close