Antena 3 CNN Externe Primarul Londrei cere răspunsuri, după tragedia de la Grenfell Tower: „Responsabilii să spună de ce i-au sfătuit pe locatarii blocului să rămână în apartamente”

Primarul Londrei cere răspunsuri, după tragedia de la Grenfell Tower: „Responsabilii să spună de ce i-au sfătuit pe locatarii blocului să rămână în apartamente”

Primarul Londrei cere răspunsuri, după tragedia de la Grenfell Tower: „Responsabilii să spună de ce i-au sfătuit pe locatarii blocului să rămână în apartamente”
Sursa foto: Foto: Sadiq Khan/Facebook
14 Iun 2017   •   11:36

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a declarat că autoritățile trebuie să se răspundă pentru sfaturile care le-au fost date în trecut rezidenților din clădirea cuprinsă de flăcări, respectiv pentru indicațiile de a rămâne în apartamente în cazul unui incendiu, scrie The Guardian.

"Din fericire, locuitorii nu au rămas în apartamentele lor și au fugit”, a spus primarul Sadiq Khan, la un post de radio local.

"Este foarte tulburător, nu doar pentru noi, cei care privim aceste imagini, ci și pentru serviciile de urgență. Incendiul a fost declarat drept incident major în urmă cu câteva ore, iar asta înseamnă că nu doar serviciul de pompieri intervine aici, ci și serviciul de ambulanță din Londra, poliția și mulți alții”, a mai spus acesta.

Ulterior, Sadiq Khan a postat și un mesaj pe Facebook în care își exprimă regretul cu privire la tragedia de la Grenfell Tower, unde mai multe persoane au murit, iar alte câteva zeci au fost rănite.

„Sunt cu adevărat devastat să văd scenele groaznice de la incendiul major de la Grenfell Tower din Kensington. Am fost în contact permanent cu comisarul Brigăzii de Pompieri de la Londra, Dany Cotton, care a fost la fața locului. Mai mult de 250 de pompieri sunt la fața locului și au fost prezenți peste 100 de medici, precum și 100 de ofițeri de poliție. Vreau să le mulțumesc pompierilor noștri incredibili și serviciilor de urgență pentru curajul lor imens, dedicare și profesionalism. Sunt trist să confirm că există mai multe decese și peste 50 de răniți”, a scris primarul Londrei, pe Facebook.
 

 

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close