Primul caz suspect de îmbolnăvire cu virusul mortal din China pe teritoriul Franței

23 Ian 2020   •   22:49
Primul caz suspect de îmbolnăvire cu virusul mortal din China pe teritoriul Franței Foto: pixabay.com

O femeie care provine din orașul Wuhan, orașul din China în care a apărut virusul mortal, a spus că prezintă simptome de febră și tuse, a spus o purtătoare de cuvânt a Ambasadei Franței în China. 

Femeia a reușit să treacă de controlul de pe aeroport și să pătrundă pe teritoriul francez. 

”În seara de 22 ianuarie, Ambasada a luat contactul cu persoana respectivă, doamna Yan, şi i-a cerut să apeleze un număr de telefon pentru a fi preluată în grijă de (serviciile de) urgenţă”, a precizat ambasada într-un comunicat, potrivit TheGuardian

Și în Marea Britanie este stare de alertă după ce patru chinezi originari din epicentrul focarului de coronavirus au prezentat simptome asemănătoare infecției cu Sincromul Acut Respirator Sever. Turiștii chinezi sunt testați în spitale din Scoția. 

Coronavirusul a ucis cel puțin 17 persoane în China și alte 630 de persoane au fost infectate de la sfârșitul lunii trecute. S-a răspândit și în alte țări precum SUA, Singapore, Japonia, Coreea de Sud sau Thailanda. 

Citiți și Alertă în Marea Britanie! Patru turiști chinezi, suspecți de coronavirus, sunt testați la spitale din Scoția

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close