Antena 3 CNN Externe Meghan Markle a vrut să se sinucidă când era însărcinată în cinci luni cu Archie

Meghan Markle a vrut să se sinucidă când era însărcinată în cinci luni cu Archie

Familia regală se confruntă cu cel mai mare scandal din ultimii 26 de ani, de când prințesa Diana a vorbit despre infidelități și despre căsnicia eșuată cu prințul Charles. Prințul Harry și soția, sa, Meghan Markle au făcut declarații uluitoare despre Casa Regală.

Meghan Markle a vrut să se sinucidă când era însărcinată în cinci luni cu Archie
de Laura Dinu    |    08 Mar 2021   •   08:57

Meghan Markle s-a gândit să își pună capăt zilelor când era însărcinată în cinci luni cu Archie. Este dezvăluirea șocantă făcută chiar de ducesa de Sussex. Privarea de libertate și răspândirea minciunilor despre ea și prințul Harry au dus-o la disperare. Ea a cerut ajutor în instituție, însă a fost refuzată. 

”Mi-a fost rușine să o spun atunci, mai ales să recunosc în fața lui, pentru că știu cât de mult a suferit, dar știam că dacă nu spun aș face-o. Pur și simplu nu voiam să mai trăiesc! Nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare. Şi m-am dus să văd instituţia şi am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituţie”, a povestit Meghan. 

”Auzeam că există discuții și griji și despre cât de închisă va fi culoarea pielii lui când se va naște”

Ea a fost șocată să afle că fiul ei, Archie, nu va primi titlul de prinț și nu va beneficia de protecție. În plus, Casa Regală își făcea probleme în privința culorii celui mic.

”În timp ce era în discuție faptul că el nu va beneficia de protecție și de titlu, auzeam că există discuții și griji și despre cât de închisă va fi culoarea pielii lui când se va naște”. 

Meghan a recunoscut că Regina Elisabeta a II-a s-a purtat frumos cu ea și a făcut-o să își aducă aminte chiar de bunica ei. 

”Există familia și oamenii care conduc instituția. Sunt două lucruri separate și este importante să le diferențiem. Regina, de exemplu, s-a comportat minunat cu mine mereu”.  i-a spus ducesa de Sussex lui Oprah Winfrey.

Cei doi soți au dezvăluit că s-au căsătorit în privat cu trei zile înainte de marea nuntă regală și au anunțat că Meghan va aduce pe lume o fetiță, în vară. 

×
Subiecte în articol: Meghan Markle printul Harry
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close