Antena 3 Externe Prostituatele românce fură pâinea "colegelor" din Franţa

Prostituatele românce fură pâinea "colegelor" din Franţa

15 Noi 2011   •   07:39
Prostituatele românce fură pâinea "colegelor" din Franţa
Sursa foto: Foto: antidata.over-blog.com

Prostituatele din Bois de Boulogne se simt ameninţate de româncele venite în Paris ca să practice cea mai veche meserie din lume. Femeile se plâng că româncele şi bulgăroaicele practică un preţ mai mic, deci au mai mare căutare. Asta înseamnă că "veteranele" trebuie să muncească mai multe ore pentru a-şi asigura venitul lunar.

Pădurea Boulogne de lângă Paris este cunoscută ca fiind un adevărat paradis al prostituatelor. Numai că şi aici criza şi-a făcut efectul. Franţuzoaicele se plâng că prostituatele din România şi Bulgaria strică piaţa, practicând tarife mai mici cu până la 30 de euro. În plus, femeile sunt în permanenţă supravegheate de proxeneţii care le au în grijă, aşa că nu au nicio şansă să le ceară socoteală.

Potrivit unui reportaj realizat de cotidianul Le Parisien, prostituatele cu vechime se plâng că activitatea româncelor le-a scăzut considerabil veniturile aşa că trebuie să muncească mai mult. Asta şi pentru că, pe timp de criză, clienţii nu mai sunt la fel de darnici.

Şi poliţiştii francezi au sesizat acest fenomen. Potrivit acestora, reţele balcanice sunt extrem de bine organizate, iar cel mai adesea este vorba de o afacere de familie.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close