Antena 3 CNN Externe Proteste antivaccinare în faţa reşedinţei premierului Israelului, după ce Naftali Bennett i-a criticat dur pe israelienii nevaccinați

Proteste antivaccinare în faţa reşedinţei premierului Israelului, după ce Naftali Bennett i-a criticat dur pe israelienii nevaccinați

Zeci de protestatari antivaccinare s-au adunat, vineri, în faţa reşedinţei premierului Israelului, Naftali Bennett, afirmă surse citate de site-ul Ynetnews.com şi de cotidianul The Jerusalem Post, conform Mediafax.

Proteste antivaccinare în faţa reşedinţei premierului Israelului, după ce Naftali Bennett i-a criticat dur pe israelienii nevaccinați
Sursa foto: Twitter
de Alexandru Negrici    |    23 Iul 2021   •   19:27

Manifestanţii s-au adunat în faţa reşedinţei premierului Naftali Bennett, în orăşelul Ra'anana, situat în centrul Israelului.  

Cinci protestatari au fost reţinuţi de poliţie sub acuzaţia de perturbare a ordinii publice.

Protestele au izbucnit după ce premierul Naftali Bennett i-a criticat dur pe israelienii care nu acceptă să se vaccineze anticoronavirus. 

"Sarcina noastră este clară: toţi israelienii care pot fi vaccinaţi trebuie vaccinaţi. Cei care nu acceptă ne afectează pe toţi", a afirmat Naftali Bennett.  

Premierul Israelului a admis vineri că eficienţa vaccinului Pfizer/BioNTech în cazul variantei Delta a virusului SARS-CoV-2 este "mai slabă", în contextul în care în ultimele 24 de ore au fost raportate peste 1.260 de cazuri de coronavirus. 

În luna iulie, în Israel au fost depistate 15.730 de cazuri de coronavirus.

Guvernul israelian a fost nevoit să reinstituie unele restricţii antipandemice.

×
Subiecte în articol: Israel
Parteneri
Meteorologii Accuweather au anunțat când vine iarna!
x close