Antena 3 CNN Externe Protestele la adresa vaccinării obligatorie iau amploare în Franța. Sute de protestatari au pătruns cu forța în curtea unei instituții

Protestele la adresa vaccinării obligatorie iau amploare în Franța. Sute de protestatari au pătruns cu forța în curtea unei instituții

Sute de protestatari antivacciniști au pătruns cu forța în curtea Prefecturii din Annecy, a informat postul BFMTV, conform Mediafax.

Protestele la adresa vaccinării obligatorie iau amploare în Franța. Sute de protestatari au pătruns cu forța în curtea unei instituții
Sursa foto: Twitter
de Alexandru Negrici    |    14 Iul 2021   •   22:11

În jur de 200 de manifestanți violenți, care protestează la adresa vaccinării obligatorii și a certificatelor Covid, au pătruns cu forța în instituție.

Aceștia au forțat porțile clădirii și au rămas în curtea acesteia o bună bucată de timp, pentru a scanda împotriva lui Macron.

Aceștia s-au adunat până la scările Prefecturii, fără să pătrundă în clădire, cum se poate observa într-un clip video postat pe Twitter.

Ministrul francez de Interne a avut mai multe declarații cu privire la incidentele violente care au avut loc chiar de ziua națională.

"Condamn cu cea mai mare fermitate pătrunderea unor indivizi în incinta Prefecturii din Haute-Savoie în această după-amiază", a reacţionat ministrul francez de Interne, Gerald Darmanin.

×
Subiecte în articol: Franta
Parteneri
Izotop de 30.000 de dolari/gramul, obţinut la Cernavodă
x close