x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Râdea și se distra cu prietenii lui, apoi a sărit în apă. Nenorocirea s-a întâmplat atât de repede, încât nimeni nu a putut să-l ajute. Imaginile sunt zdrobitoare - VIDEO

de 17 Iul 2017   •   17:00
Râdea și se distra cu prietenii lui, apoi a sărit în apă. Nenorocirea s-a întâmplat atât de repede, încât nimeni nu a putut să-l ajute. Imaginile sunt zdrobitoare - VIDEO 127

Ceea ce trebuia să fie o după-amiază de distracție alături de prietenii lui s-a transformat într-un coșmar pentru un tânăr de numai 17 ani. Adolescenții se filmau la malul mării, când Furkan Yildirim a decis să sară în apă. Ce s-a întâmplat apoi este cutremurător. 

Nu a durat decât câteva secunde până când băiatul a fost tras pur și simplu la fundul apei de curenții puternici. Acesta încercat din răsputeri să se mențină la suprafață, iar prietenii lui au sărit în apă după el, dar era prea târziu. Curenții din mare îl trăseseră deja pe Furkan în larg. 

Toată scena a fost filmată cu telefonul mobil. Incidentul a avut loc pe 15 iulie, în Istanbul. 

În ciuda apelurilor disperate făcute de părinții săi, băiatul nu a fost localizat până în prezent. Oamenii încă mai speră că băiatul lor este în viață. 

Vedeți aici imaginile cutremurătoare

 

sati