Antena 3 CNN Externe Regele Charles, prima declaraţie de când a fost diagnosticat cu cancer: "Gândurile bune sunt cea mai mare mângâiere"

Regele Charles, prima declaraţie de când a fost diagnosticat cu cancer: "Gândurile bune sunt cea mai mare mângâiere"

Regele Charles a făcut prima declarație de când a fost diagnosticat cu afecțiunea oncologică. Monarhul britanic a mulțumit publicului pentru "mângâierea și încurajarea sa".

de Ştefan Petrică    |    11 Feb 2024   •   08:35

Regele Charles al Marii Britanii și-a exprimat sâmbătă recunoștința pentru sprijinul primit în urma diagnosticului de cancer, primul său comentariu public de când Palatul Buckingham a anunțat că monarhul va amâna unele angajamente pentru a urma un tratament.

"Aș dori să-mi exprim cele mai sincere mulțumiri pentru numeroasele mesaje de susținere și urări de bine pe care le-am primit în ultimele zile”, a spus Charles într-o declarație, citată de Reuters.

Palatul a anunțat luni că Charles, în vârstă de 75 de ani, a fost diagnosticat cu o formă de cancer, la mai puțin de 18 luni de la începutul domniei sale.

"Așa cum știu toți cei care au fost afectați de cancer, astfel de gânduri bune sunt cea mai mare mângâiere și încurajare”, a spus Charles.

Regele a declarat că a fost îmbucurător să audă cum diagnosticul său a ajutat la punerea în lumină a organizațiilor care sprijină bolnavii de cancer în Marea Britanie și în alte părți.

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close