Antena 3 CNN Externe Revedere emoționantă după 78 de ani. Două surori au fost despărțite în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și de atunci nu au mai știut nimic una de alta

Revedere emoționantă după 78 de ani. Două surori au fost despărțite în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și de atunci nu au mai știut nimic una de alta

Două surori, separate din cauza haosului creat în timpul Bătăliei de la Stalingrad, din al Doilea Război Mondial, s-au reîntâlnit după 78 de ani. 

Revedere emoționantă după 78 de ani. Două surori au fost despărțite în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și de atunci nu au mai știut nimic una de alta
Sursa foto: foto- Pexels
de Claudia Simion    |    07 Feb 2020   •   18:12

Rosalina Kharitonova (94 de ani) lucra într-o fabrică care a fost bombardată de naziști în 1942. Familia ei, inclusiv sora sa Yulia, care acum are 92 de ani, a crezut-o moartă. În realitate, Rosalina a avut norocul să nu se afle în fabrică atunci când s-a produs tragedia. 

Yulia și ceilalți membri ai familiei au fost evacuați din țară, iar Rosalina nu a mai putut să dea de ei nici în timpul războiului, nici după, dar nu a renunțat nicio clipă să-i caute. 

"Nouă ni s-a spus că Rosalina a murit, de aceea noi nu am căutat-o", a povestit Yulia, potrivit DailyMail

Acum, la 78 de ani de la încheierea Bătăliei de la Stalingrad, cele două surori s-au întâlnit din nou. Momentul a fost extrem de emoționant, iar amândouă au izbucnit în lacrimi. 

"Îmi amintesc de Rosalina ca de o fată tânără, iar acum o văd deja bătrână", a spus Yulia, cu lacrimi în ochi.

Cele două surori au fost despărțite de cea mai sângeroasă bătălie din istoria omenirii, de la Stalingrad, care a avut loc din 1942 până în 1943, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Germania Nazistă a invadat și atacat orașul Stalingrad, pierderile de vieți umane fiind estimat la aproximativ trei milioane. 

×
Subiecte în articol: Rusia yulia batalia de la stalingrad
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close