Antena 3 CNN Externe Ritual voodoo șocant! 12 bărbați, aruncați peste bord pentru a potoli furia mării

Ritual voodoo șocant! 12 bărbați, aruncați peste bord pentru a potoli furia mării

Ritual voodoo șocant! 12 bărbați, aruncați peste bord pentru a potoli furia mării
Sursa foto: Foto:flickr.com
03 Dec 2011   •   01:37

Cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 28 şi 44 de ani, au fost arestaţi, sub acuzaţia de crimă, după ce au aruncat în apă mai mulți imigranţi ilegali, în cadrul unui ritual voodoo menit să “potolească furia mării”, informează The Sun.

Aceștia se aflau împreună cu alte aproape 400 de persoane la bordul unei ambarcațiuni. Supraviețuitorii povestesc că 12 persoane au fost selectate pentru sacrificiul suprem după ce motorul ambarcaţiunii care îi aducea din Libia în Italia s-a stricat.

Victimele par să fi fost selectate în urma dansului ritualic al mai multor femei nigeriene. Odată alese, cele 12 persoane au fost aruncate peste bord chiar de către căpitanul ambarcațiunii.

Ritualul era menit să fereasca barca de scufundare.

Odată ajunşi în Lampedusa, o insulă a Italiei, alţi 25 de morţi au fost descoperiţi la bordul ambarcaţiunii, cel mai probabil victime ale fumului emanat de motorul stricat.

Persoanele arestate sunt din Africa de Vest.

Doar anul acesta, peste 30.000 de persoane au fugit din calea revoluțiilor din țările arabe, din nordul Africii, spre insula italiană Lampedusa. Multe dintre bărcile acestora s-au scufundat.


×
Subiecte în articol: Libia Africa de Vest
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close