Antena 3 CNN Externe Un român a murit pe loc, după ce a căzut cu mașina într-o prăpastie, în Italia. Se ia în calcul sinuciderea

Un român a murit pe loc, după ce a căzut cu mașina într-o prăpastie, în Italia. Se ia în calcul sinuciderea

Un bărbat de 53 de ani, de naționalitate română, a murit, în Italia. Omul a căzut cu mașina într-o prăpastie. Autoritățile iau în calcul o sinucidere.

Un român a murit pe loc, după ce a căzut cu mașina într-o prăpastie, în Italia. Se ia în calcul sinuciderea
Sursa foto: Terremarsicane.it
de Cerasela Stafie    |    30 Oct 2021   •   11:14

Omul se afla la volanul unui Opel. Mașina a mers direct spre prăpastie, potrivit informațiilor publicate în presa italiană.

La fața locului s-au prezentat pomiperii, carabinierii de Celano și medici de la Serviciul de Ambulanță. Cei din urmă nu au mai putut să facă nimic pentru român, declarând decesul.

Pompierii din Avezzano au asigurat recuperarea vehiculului. La fața locului a fost chemat și un elicopter de salvare.

Comunitatea este șocată și îndurerată de moartea românului. Primarul din Celano, Settimio Santilli, a transmis că românul era un om de o bunătate incredibilă, care își ajuta mereu semenii.

”Pierderea lui este o adevărată tragedie. O persoană de o bunătate incredibilă. Era mereu disponibil să ajute persoanele în vârstă. Odihnește-te în pace și ai grijă de familia ta, de acolo de sus,  acum așa cum ai făcut cu atât de mulți oameni, care au avut nevoie de dragoste, solidaritate, afecțiune, dar și mult profesionalism și disponibilitate,” a spus edilul, potrivit Ilmessaggero.it.

Bărbatul a lăsat în urmă o soție și un copil.

×
Subiecte în articol: roman mort Italia sinucidere prapastie
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close