Antena 3 CNN Externe "Frățiorul meu, nu te voi uita niciodată". Un român a fost găsit fără suflare pe o stradă din Marea Britanie, după ce câștigase 2.000 de lire sterline

"Frățiorul meu, nu te voi uita niciodată". Un român a fost găsit fără suflare pe o stradă din Marea Britanie, după ce câștigase 2.000 de lire sterline

Un român care muncea în Marea Britanie, în vârstă de 44 de ani, a fost ucis cu sânge rece, după o noapte petrecută la cazinou, în care câștigase 2.000 de lire sterline.

"Frățiorul meu, nu te voi uita niciodată". Un român a fost găsit fără suflare pe o stradă din Marea Britanie, după ce câștigase 2.000 de lire sterline
Sursa foto: Ștefan Stelian Moraru | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Mar 2023   •   17:03

Ștefan Stelian Moraru s-a născut în municipiul Motru, județul Gorj, însă acesta muncea de ceva vreme în Marea Britanie.

Luni dimineață, polițiștii din  Doncaster l-au găsit pe românul în vârstă de 44 de ani pe stradă, fără suflare și înjunghiat în abdomen.

Vestea i-a cutremurat pe apropiați, iar moartea lui Rică, așa cum era numit de familie, a fost anunțată, cu mare durere, de fratele său, care a scris un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

"El este Rică, fratele meu, mai bine zis a fost până ieri 20-03-2023, căci cineva s-a gândit să îl omoare cu sânge rece. Nu am cuvinte să îmi exprim durerea. Frățiorul meu, nu te voi uita niciodată”, a scris fratele lui Rică.

Citește și: Povestea francezului care și-a părăsit țara și s-a mutat în România: "Universul cultural țărănesc îmi vorbește"

Cei care îl cunoșteau pe bărbat au fost audiați timp de două zile, iar printre ei s-a numărat și un alt român, coleg de apartament cu Rică.

Românul audiat le-a spus polițiștilor că au mers împreună la cazinou, dar s-au despărțit în jurul orei 03:00, pentru că Rică a dorit să mai petreacă timp în sala de jocuri.

Colegul de apartament le-a mai spus anchetatorilor că Rică câștigase, în acea noapte, 2.000 de lire sterline.

Acum, colegul de apartament face parte din cercul de suspecți, mai ales că nu a anunțat autoritățile în momentul în care a văzut că Rică nu s-a mai întors acasă, potrivit gorjonline.ro.

×
Subiecte în articol: roman omorat Marea Britanie cazinou
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close