Antena 3 CNN Externe Cine este românca de 33 de ani înecată în Pacific. Doar iubitul ei, cu care era plecată în Mexic, a supraviețuit

Cine este românca de 33 de ani înecată în Pacific. Doar iubitul ei, cu care era plecată în Mexic, a supraviețuit

O româncă de 33 de ani s-a înecat în largul plajelor mexicane din Zicatela, cel care a dat alarma fiind chiar iubitul ei mexican.

Cine este românca de 33 de ani înecată în Pacific. Doar iubitul ei, cu care era plecată în Mexic, a supraviețuit
Sursa foto: Hepta | Zuma Press / Luigi Bongiovanni
de Ştefan Petrică    |    24 Mai 2023   •   16:24

Potrivit informațiilor furnizate de Protecția Civilă din statul mexican Oaxaca o femeie de origine română, în vârstă de 33 de ani a pierit înecată în timp ce se afla în largul plajelor din Zicatela.

Tragedia a avut loc marți seara.

Potrivit autorităților, femeia și-a însoțit iubitul în apa mării, în ciuda faptului că salvamarii arboraseră steagul roșu, semnalizând pericolul ridicat din cauza valurilor extrem de înalte.

La un moment, tânăra a fost luată de valuri, iar iubitul său a încercat să o salveze, însă totul a fost în zadar.

Citește și: El este Nicolae, bărbatul care a murit în accident de muncă la Rafinăria Petromidia. „Drum drept spre lumină!”

Trupul său a fost găsit la câteva ore distanță de la tragedie, în zona Santa María Colotepec.

Pablo, care este cetățean mexican, este cel care a alertat autoritățile, spunând că iubita sa s-a înecat și că doar el a reușit să se mai salveze.

Polițiștii au anunțat că a fost deschisă o anchetă și urmează să fie stabilit ce s-a întâmplat. Trupul româncei a fost dus la morgă, urmând ca după necropsie, să fie adus în țară, potrivit El Heraldo de Mexico.

×
Subiecte în articol: Mexic înecată
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close