Antena 3 CNN Externe Doi români au devenit eroi în Spania, după ce au contribuit la salvarea unui bărbat înjunghiat în plină stradă: "Am vrut să ajutăm"

Doi români au devenit eroi în Spania, după ce au contribuit la salvarea unui bărbat înjunghiat în plină stradă: "Am vrut să ajutăm"

Doi tineri români au devenit eroi într-o provincie din Spania, după ce au contribuit la salvarea unui bărbat care a fost înjunghiat în plină stradă.

Doi români au devenit eroi în Spania, după ce au contribuit la salvarea unui bărbat înjunghiat în plină stradă: "Am vrut să ajutăm"
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Oct 2023   •   14:40

Totul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe data de 7 octombrie, în Los Santos, din provincia spaniolă Badajoz.

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost înjunghiat în plină stradă, moment în care a început să strige cu disperare după ajutor.

Locuitorii din zonă, printre care și cei doi români, au acționat imediat și au reușit să-l mențină pe bărbat în viață până la sosirea echipajului medical.

"Noi, cinci femei, am fost acolo și l-am mângâiat pe față ca să nu adoarmă și am încercat să-i acoperim rănile. La scurt timp ni s-a alăturat o vecină de pe strada Valmoreno și alți tineri români care locuiesc pe strada noastră.

Citește și: Misterul cadavrului din Pădurea Neagră, pe cale să fie elucidat, după 26 de ani. Polițiștii au reconstituit chipul tinerei ucisă cu sânge rece

Aceștia au scos pături și perne pentru a astupa rănile din care curgea o cantitate mare de sânge, iar o persoană a făcut chiar un dop cu mâna", a spus un martor.

Unul dintre români a povestit că nu s-au gândit nicio secundă la viața lor, ci au făcut tot ce au putut pentru a-i salva viața tânărului grav rănit.

"Noi, vecinii, am făcut ceea ce trebuia să facem pentru a ajuta o persoană care striga după ajutor și care era grav rănită.

În acel moment nu ne-am gândit dacă suntem sau nu în pericol. Am vrut doar să ajutăm", a spus românul.

Ulterior, victima a fost transportată de urgență la Spitalul Universitar din Badajoz, unde a fost internată în Secția de Terapie Intensivă.

Ulterior, cuțitul folosit la înjunghiere a fost găsit aruncat într-un spațiu verde, polițiștii făcând cercetări în acest caz, potrivit presei spaniole.

×
Subiecte în articol: Spania tineri români
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close