Antena 3 CNN Externe Românul bătut cu bestialitate în Italia a murit la spital, după cinci zile la terapie intensivă. Organele sale vor fi donate

Românul bătut cu bestialitate în Italia a murit la spital, după cinci zile la terapie intensivă. Organele sale vor fi donate

Necolai Lamba, românul din Palermo bătut cu bestialitate zilele trecute, a murit la spital în urma rănilor suferite, conform PalermoToday.

Românul bătut cu bestialitate în Italia a murit la spital, după cinci zile la terapie intensivă. Organele sale vor fi donate
Sursa foto: Getty
de Alexandru Negrici    |    23 Iul 2021   •   22:59

Acesta a fost victima unui atac feroce în noaptea de 16 iulie.

Necolai Lamba a afost apoi internat la secția ATI a spitalului Civico. În urma rănilor suferite, românul a murit în spital.

Potrivit presei italiene, fiica bărbatului și-a dat acordul ca organele acestuia să fie donate.

În cazul organelor care nu pot fi donate mai departe, anchetatorii le vor analiza pentru a determina cauza decesului.

Carabinierii încă sunt pe urmele celor doi anchetatori.

Din nefericire, în locul unde a avut loc altercația, nu există nicio cameră de supraveghere, iar acest lucru complică și mai tare ancheta.

Totodată, nu eexistă nici urme de sânge care să nu aparțină victimei.

Românul a fost lovit în cap cu un obiect contondent care a lăsat o urmă similară cu cea a unei arme de foc.

În plus, victima a fost lovită și în piept suficient de tare încât să ii fie provocată o leziune pulmonară.

Pentru a putea fi realizată repatrierea cadavrului, fiica românului a făcut apel pe Facebook și va organiza o strângere de fonduri.

"Cine vrea și mă poate ajuta strâng bani pentru tatăl meu a fost ucis fără milă și vreau să-l duc din Italia îl România Axinte Madalina Cod Bancar IT60U3608105138211997612008 Vă rog frumos cine mă poate ajuta”, este apelul fiicei lui Necolai Lamba.

×
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close