Antena 3 CNN Externe Greșeala rușilor care l-au abandonat pe Bucks, un câine militar. Ce va face patrupedul, după ce a fost recuperat de ucraineni

Greșeala rușilor care l-au abandonat pe Bucks, un câine militar. Ce va face patrupedul, după ce a fost recuperat de ucraineni

Presa internațională semnalează cazul lui Bucks, un ciobănesc belgian care a avansat cu trupele ruse la începutul campaniei din Ucraina, dar care a fost abandonat de camarazii săi cu față umană atunci când soldații Moscovei au fost siliți să se retragă.

Greșeala rușilor care l-au abandonat pe Bucks, un câine militar. Ce va face patrupedul, după ce a fost recuperat de ucraineni
Sursa foto: Twitter @MFA_Ukraine
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Mai 2022   •   13:46

Potrivit informațiilor de pe contul Twitter al Ministerului ucrainean de Externe, Bucks a făcut parte din Rosgvardia, Garda Națională a Rusiei, și a participat la luptele din zona Mykolaiv.

Câinele a fost recuperat de trupele ucrainene după respingerea rușilor.

Potrivit militarilor Kievului, patrupedul a reușit să învețe comenzile ucrainene în mai puțin de o lună și va intra în curând în luptă, de partea fostului inamic.

Care sunt atuurile ciobănescului belgian

Confundați uneori cu cei din rasa ciobănesc german, câinii din rasa ciobănesc belgian au o osatură mai fină și blana cafenie, roșcată sau gri, cu pigment negru pe vârfurile părului.

Masculii adulți măsoară 61-66 cm, în timp ce femelele ating 56-61 cm.

Un ciobănesc belgian cântărește 27.5 - 28.5kg.

Este un companion afectuos, devotat, care își va proteja casa și familia și care are nevoie de un stăpân experimentat.

Are nevoie de peste două ore de antrenament zilnic și stimulare mentală, fiind ușor de dresat.

Potrivit informațiilor din presa de specialitate, câinii din rasa ciobănesc belgian nu ar trebui luați în considerare ca animale de companie dacă urmează să fie lăsați siguri toată ziua.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close