Antena 3 CNN Externe S-a sinucis la 20 de ani ca să scape de violatori

S-a sinucis la 20 de ani ca să scape de violatori

S-a sinucis la 20 de ani ca să scape de violatori
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
31 Mar 2016   •   16:10

Caz de-a dreptul șocant în Turcia. O tânără de 20 de ani, de profesie model, s-a aruncat goală de pe balconul unui bloc ca să scape de violatori.

Gulay Bursali se afla în vacanță cu iubitul ei și au închiriat un apartament de la un agent imobiliar. Numai că acesta s-a reîntors împreună cu un prieten în locuință. L-au bătut pe iubitul fetei și l-au închis într-o cameră, în timp ce tinerei îi rezervaseră cu totul altceva.

În ciuda țipetelor ei disperate, nimeni nu a sărit în ajutorul fetei, care a recurs la gestul suprem. S-a aruncat în gol.

“Am auzit pe cineva cum țipă după ajutor și am crezut că este cineva care face o glumă. Apoi, am văzut o fată dezbrăcată pe pervaz”, a povestit un martor. “Țipa să nu o tragă înăuntru, căci va sări. Cei din clădire strigau la ea să se întoarcă înăuntru, spunând că vor chema poliția. Nu am spus nimic. Am crezut că dacă se va mișca foarte puțin o să cadă, așa că nu am spus nimic. Am sunat la poliție. În timp ce făceam asta, a sărit”, a spus un martor, potrivit Libertatea.

 

×
Subiecte în articol: sinucidere
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close