Antena 3 CNN Externe Salvare spectaculoasă în Franța. A escaladat fațada unui bloc fără echipament pentru a salva un copil. Cum l-a răsplătit Emmanuel Macron pentru fapta sa

Salvare spectaculoasă în Franța. A escaladat fațada unui bloc fără echipament pentru a salva un copil. Cum l-a răsplătit Emmanuel Macron pentru fapta sa

Salvare spectaculoasă în Franța. A escaladat fațada unui bloc fără echipament pentru a salva un copil. Cum l-a răsplătit Emmanuel Macron pentru fapta sa
Sursa foto: foto- captura Facebook
28 Mai 2018   •   14:20

Operaţiune de salvare spectaculoasă în Franţa. Suspendat la peste 10 metri înălţime, un copil de 4 ani a fost salvat de un bărbat care a escaladat faţada unui bloc fără niciun fel de echipament de protecţie.

Imaginile îţi taie răsuflarea. Cu mâinile goale, fără vreun echipament de protecţie, bărbatul escaladează, unul câte unul etajele blocului. Se balansează, îşi ia avânt şi nu se gândeşte la pericol. 30 de secunde a durat uluitoarea ascensiune până la etajul al patrulea unde un copil era prins doar într-o mână de faţada blocului. Orice secundă de întârziere putea însemna dezastrul.

Tânărul migrant fără acte din Mali, Mamoudou Gossama, care a dat dovadă de un curaj ieșit din comun după ce a salvat un copil în Paris, va fi naturalizat și va intra în serviciul civic al pompierilor. Decizia a fost luată de liderul Franței, Emmanuel Macron. 

”Toate documentele vor fi regularizate”, a hotărât Macron, după ce tânărul a salvat un copil care era să cadă de la etajul patru al unui bloc. 

”Este o faptă excepţională, un act de eroism. Am dorit să putem lua o decizie excepţională pentru dumneavoastră”, i-a spus preşedintele tânărului. 

 

×
Subiecte în articol: copil Franta salvare
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close