Antena 3 CNN Externe Satul Ninja, destinaţia favorită a turiştilor pasionaţi de cultura japoneză

Satul Ninja, destinaţia favorită a turiştilor pasionaţi de cultura japoneză

Satul Ninja, destinaţia favorită a turiştilor pasionaţi de cultura japoneză
Sursa foto: Foto: Antena 1
30 Apr 2012   •   21:10

Satul Ninja nu există doar în imaginaţia pasionaţilor de cultură japoneză, ci şi în realitate. El se află la doar două ore de capitala Tokyo şi a devenit treptat destinaţia favorită a turiştilor din întreaga lume.

Parcul tematic japonez a devenit destinaţia favorită a turiştilor din întreaga lume. Aflat la doar două ore de capitala Tokyo, satul Ninja este o replică nostalgică, ce oferă vizitatorilor oportunitatea de a avea contact cu Edo, cea mai importantă perioadă din istoria ţării.

Cei 500 de mii metri pătraţi ai parcului tematic oferă vizitatorilor diverse spectacole artistice şi chiar îi implică în jocuri de rol, în care aceştia pot deveni, pentru câteva minute, maeştri ninja, samurai, prinţese, gheişe, dar şi alte personaje din istoria Edo.

Numit şi Edo Wonderland, parcul a fost închis pentru o lună, din cauza cutremurului şi a valului tsunami din martie anul trecut.

Turismul peste mare în Japonia a scăzut cu 50 de procente în următoarele luni de după cele două dezastre naturale, potrivit Organizaţiei de Turism Naţional din Japonia, însă şi-a revenit treptat în ultimele luni.


×
Subiecte în articol: turism japonia Tokyo cutremur spectacol
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close