Antena 3 CNN Externe Savantul rus care a creat gazul folosit asupra agentului Serghei Skripal, implicat într-un accident

Savantul rus care a creat gazul folosit asupra agentului Serghei Skripal, implicat într-un accident

Savantul rus care a creat gazul folosit asupra agentului Serghei Skripal, implicat într-un accident
26 Apr 2018   •   11:34

Savantul rus care a creat gazul folosit asupra lui Skripal, lovit de o maşină. Omul de știință Vladimir Uglev, în vârstă de 71 de ani, a fost rănit grav de o maşină pe o trecere de pietoni din Rusia, la câteva zile după ce savantul rus a spus că Rusia ar fi în spatele atacului cu agentul neurotoxic novichok.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital, suferind răni la nivelul capului şi al membrelor. Ulterior, el a declarat publicaţiei The Bell că a observat maşina care nu încetinea venind spre el şi a traversat în fugă, în speranţa că va reuşi să scape, dar a fost lovit chiar înainte să ajungă pe trotuar.

Ca să evite să ajungă sub roţile maşinii, acesta a sărit pe capotă chiar înainte de impact, lovindu-şi capul de parbrizul automobilului.

Business Insider susține că şoferul a fost identificat ca fiind un bărbat în vârstă de 70 de ani, dar nu se cunosc alte detalii în legătură cu el, nici măcar motivul sau motivele gestului său.

Fostul expert sovietic a spus, acum câteva zile, că e sigur că Rusia a fost în spatele tentativei de asasinat asupra lui Sergei Skripal (66 de ani) şi a fiicei sale Iulia (33 de ani), reamintește adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: Rusia
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close