Antena 3 CNN Externe Scandal în Spania: Prinţesa Letizia a pozat nud în tinereţe (FOTO)

Scandal în Spania: Prinţesa Letizia a pozat nud în tinereţe (FOTO)

Scandal în Spania: Prinţesa Letizia a pozat nud în tinereţe (FOTO)
Sursa foto: Foto: ComicSoon
09 Sep 2010   •   12:19

Una dintre cele mai iubite prinţese din lume, Letizia, viitoarea regină a Peninsulei Iberice, este implicată într-un imens scandal legat de trecutul său tumultuos, informează ComicSoon.

O jurnalistă spaniolă a publicat o lucrare despre trecutul ruşinos al prinţesei, menţionând, printre altele, faptul că ar fi pozat nud în câteva pictoriale pentru un fost iubit. De asemenea, prinţesa a avut o relaţie de 11 ani cu profesorul ei de literatură. Tot în această perioadă, Letizia ar mai fi fost arestată pentru posesie de droguri. ?Actuala prinţesă a Spaniei a avut o tinereţe mai mult decât zbuciumată. Pe când era elevă la liceu, s-a combinat cu profesorul de literatură şi a trăit cu el 11 ani. Tot atunci, a fost arestată pentru posesie de haşiş?

?Această Cenuşăreasa a fost măritată şi a încălcat regulile, după ce şi a doua oară s-a măritat în biserică. Are la activ avorturi făcute în Mexic, în 1996, pe când locuia acolo, şi e o mare consumatoare de tequila?, mai spune autoarea Isidre Cunill în cartea sa.

Casa Regală spaniolă refuză momentan să comenteze orice declaraţie pe acest subiect.

letizia_453

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Spania nud
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close