Antena 3 CNN Externe Scrisoare cutremurătoare din partea iubitei lui Avicii. Ce a povestit tânăra după moartea artisului

Scrisoare cutremurătoare din partea iubitei lui Avicii. Ce a povestit tânăra după moartea artisului

Scrisoare cutremurătoare din partea iubitei lui Avicii. Ce a povestit tânăra după moartea artisului
de Claudia Simion    |    27 Apr 2018   •   17:52

Deși nu multă lume știa acest lucru, Avicii avea o relație frumoasă cu modelul Tereza Kaerová. 

După moartea artistului, tânăra a scris o scrisoare emoționantă pe Instagram în memoria lui Avicii. Tereza a dezvăluit că aveau de gând să întemeieze o familie și să aibă copii împreună. 

Tânăra a postat, de asemenea, un filmuleţ cu fotografii din momentele petrecute împreună, în care se poate remarca relaţia apropiată dintre Avicii, pe numele real Tim Bergling, şi fiul tinerei, Lucas.

"Dragă Tim, Am petrecut ultimele zile aşteptând să mă trezesc, aşteptând să-mi spună cineva că e o glumă bolnavă, o greşeală îngrozitoare. Cred că acum am înţeles într-un final că nu te voi mai vedea niciodată", a scris Tereza.

"Am fost întotdeauna foarte decisă să păstrez relaţia noastră privată deoarece doream să fie a noastră şi doar a noastră nu voiam să fac parte din acea nebunie. Dar m-am gândit, dacă voi împărtăşi acest lucru lumii, va fi atunci când voi fi însărcinată cu copilul nostru. Ah, şi ce s-a ales din acest plan", a adăugat ea.  

×
Subiecte în articol: scrisoare avicii
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close