Antena 3 CNN Externe Se iubeau de trei ani, iar femeia rămăsese însărcinată. Într-o zi telefonul i-a sunat și a aflat ceva șocant. A fost sfâșiată de durere

Se iubeau de trei ani, iar femeia rămăsese însărcinată. Într-o zi telefonul i-a sunat și a aflat ceva șocant. A fost sfâșiată de durere

Se iubeau de trei ani, iar femeia rămăsese însărcinată. Într-o zi telefonul i-a sunat și a aflat ceva șocant. A fost sfâșiată de durere
23 Dec 2018   •   17:12

O tânără a povestit situația grea prin care trece. Femeia era într-o relație fericită de trei ani, însă iubitul său a murit într-un accident de circulație. Ea trece prin chinuri groaznice, mai ales că este însărcinată cu copilul celui care și-a pierdut viața.

”Iubitul meu a fost ucis într-un accident rutier și sunt însărcinată cu copilul său. Ceea ce este mai dureros este faptul că fosta lui soție, neagă că am făcut parte din viața sa și a spus tuturor că ar înnebuni dacă m-aș fi dus la înmormântarea lui.

Ne-am întâlnit acum trei ani când a trecut prin divorț. Soția lui m-a învinuit întotdeauna pentru că se despărțise, dar nu o mai iubea de ani de zile. 

Au doi băieți mici și a fost un tată minunat chiar și după ce s-au despărțit. Relatia noastra a fost pasionala si amorul a fost întotdeauna minunat.

Acum trei luni am descoperit că sunt însărcinată. A fost un șoc dar am fost amândoi încântați. Mi-a spus că mă iubește, că dorea să ne căsătorim și că nu-i păsa ce-a spus sau a făcut-ode nimic.

Am fost atât de entuziasmați de viitor. Am făcut dragoste în acea noapte și a fost cea mai uimitoare experiență vreodată pentru noi doi. Nu trebuia să meargă la lucru a doua zi, dar colegul său la sunat spunând că era bolnav.

Prietenul meu m-a sunat pe drum și a spus că va fi acasă mai devreme. Asta a fost ultima dată când i-am auzit vocea. Poliția a venit mai târziu să-i spună că a fost implicat într-un accident rutier fatal pe autostradă.

Vreau micuțul nostru să aibă numele său, dar încă sunt speriat de a spune tuturor că sunt gravidă, mai ales ultimul rând mamei și tatălui lui, dar cred că au dreptul să știe că sunt atât de supărată”, a spus fata, potrivit thesun.co.uk.

×
Subiecte în articol: femeie iubit accident
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close