Antena 3 CNN Externe „Șeful meu era nervos și mi-a zis că trebuie să vorbim despre igienă. Am fost șocată și jenată!” Ce i-a cerut bărbatul

„Șeful meu era nervos și mi-a zis că trebuie să vorbim despre igienă. Am fost șocată și jenată!” Ce i-a cerut bărbatul

„Șeful meu era nervos și mi-a zis că trebuie să vorbim despre igienă. Am fost șocată și jenată!” Ce i-a cerut bărbatul
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    23 Aug 2019   •   10:54

O tânără de 21 de ani a povestit pe rețeaua de socializare Reddit că a rămas șocată de solicitarea șefului ei.

„Sunt o fată de 21 de ani. Simt că trebuie să zic lucrul ăsta despre mine, pentru că ăsta e primul lucru de care sunt întrebată când lumea află că nu îmi epilez picioarele. Sunt heteorsexuală, foarte feminină și nu îmi place să îmi pierd timpul sau banii pentru a-mi epila picioarele. Mai mult, nici măcar nu am mult păr. Mă epilez doar când mă întâlnesc cu vreun bărbat și în prezent sunt cu un cineva de trei ani și nu-l interesează că nu mă epilez pe picioare. Era nervos și mi-a zis că trebuie să vorbim despre igienă. Am fost șocată și jenată și l-am întrebat ce vrea să spună cu asta.

După aceea, mi-a povestit că mai multe persoane s-au plâns de faptul că nu mă epilez și că acest lucru e împotriva normelor companiei. I-am zis că nu înțeleg ce legătură are situația cu picioarele mele, dar nu a răspuns nimic. L-am întrebat dacă el se epilează și tot nu a răspuns”, a scris fata.

Mai mult persoane au reacționat la postarea tinerei.

„Este un lucru incredibil de ridicol. Le-ar cere bărbaților să se epileze? Cum este neigienic pentru tine, dar pentru bărbați nu?”, a comentat cineva.

×
Subiecte în articol: site de socializare Reddit par picioare igiena
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close