Antena 3 CNN Externe Sejururi gratuite pentru bărbaţi şi copii, doar în această lună

Sejururi gratuite pentru bărbaţi şi copii, doar în această lună

Sejururi gratuite pentru bărbaţi şi copii, doar în această lună
Sursa foto: Foto: thehypnotherapyteam.wordpress.com
de S.T.    |    09 Iul 2013   •   12:10

Specialiştii în turism au pregătit pentru luna iulie sejururi gratuite pentru bărbaţi şi copii. Femeia cumpără o vacanţă pentru ea şi prietenul, soţul sau cel care o însoţeşte are parte de vacanţă gratis din partea celui mai mare tour operator low cost din România.

Preţul vacanţelor în insulele greceşti pleacă de la 130 de euro şi poate ajunge la 300 de euro. O altă superofertă a lunii iulie se numeşte Prima Vacanţă şi îi taxează pe turişti doar pentru biletele de avion sau autobuz.

Turiştii care nu au mai fost niciodată în vacanţă cu cel mai mare tour operator low cost din România au posibilitatea să testeze cazarea în mod gratuit.

Aşadar pentru cei care vor să cumpere o vacanţă se duc, achită doar transportul şi cazarea de şase sau şapte nopţi este oferită gratuit de către agenţia respectivă.

Pentru o astfel de vacanţă, turiştii vor plătii cel mult 360 de lei pentru un loc în autocar sau 100 de euro pentru un bilet de avion dus întors. Agenţiile de turism au transformat luna iulie şi într-o sărbătoare a copiilor.

Un copil însoţit de doi adulţi călătoreşte gratis şi nu plăteşte absolut nimic. Nici măcar taxele de aeroport. Aici depinde şi de hotel. Copii până în 7 ani, până în 10, până în 12 ani şi la unele hoteluri chiar până în 15 ani.

Cum fiecare minune are termen limitat, la fel au şi aceste oferte. Ele sunt valabile doar în luna iulie.

×
Subiecte în articol: barbati Grecia turcia turism
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close