x close

SEX cu popa, în Biserică. Un preot român, din Canada, acuzat că ar fi violat mai multe enoriaşe

de O.P.    |    02 Oct 2013   •   06:49
SEX cu popa, în Biserică. Un preot român, din Canada, acuzat că ar fi violat mai multe enoriaşe 442

Un preot român din Canada este protagonistul unui scandal sexual de proporţii. Mai multe enoriaşe îl acuză pe bărbatul de 54 de ani că le-a agresat sexual. Mai mult, se pare că unele agresiuni s-ar fi petrecut chiar în biserică. Preotul s-a predat de bunăvoie, dar susţine că totul este doar o neînţelegere.

Scandalul a izbucnit în urmă cu două săptămâni, când o enoriaşă cu probleme psihice l-a acuzat pe preot că a violat-o chiar în incinta bisericii. Doi localnici ar fi fost martori la incident. Acum însă alte şapte femei spun că au fost victimele preotului român.

Potrivit poliţiei, câteva dintre presupusele agresiuni sexuale au avut loc în locuinţele femeilor, dar altele s-au petrecut chiar aici, în Biserică.

Cu toate acestea, enoriaşii bisericii româneşti unde Ioan Pop a slujit în ultimii 14 ani sunt indignaţi. În încercarea de a-l apăra pe preot, oamenii au adresat o scrisoare arhiepiscopului, cerându-i acestuia să îi facă dreptate parohului.

Anchetatorii spun însă că au indicii că şi alte femei ar vrea să depună plângere. Data procesului nu a fost, deocamdată fixată.

Citeşte mai multe despre:

sex preot Biserica ortodoxa
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati