Antena 3 CNN Externe Şi-a trimis soţul la închisoare pentru că era infidel (VIDEO)

Şi-a trimis soţul la închisoare pentru că era infidel (VIDEO)

Şi-a trimis soţul la închisoare pentru că era infidel (VIDEO)
15 Iul 2010   •   22:25

Infidelitatea se plăteşte scump în Mississippi. Au simţit-o pe pielea lor un bărbat şi amanta lui, după ce soţia înşelată a apelat la ajutorul autorităţilor ca să-şi facă dreptate. Nu avea bani de divorţ aşa că s-a ales cu o consolare... morală. Cei doi au ajuns în spatele gratiilor.

Mai mult decât o încălcare a principiilor moralităţii, în Mississippi, adulterul este o infracţiune. Care se plăteşte scump. O soţie rănită a decis să profite de avantajele pe care i le oferă legea.

Într-o noapte, nu a ajuns acasă aşa că am sunat la spital şi la poliţie. ?Mă temeam că i s-a întâmplat ceva. Atunci am aflat că se află în compania unei tinere, la ea acasă. M-am dus acolo şi mi-am ieşit din fire, aşa cum fac oamenii când sunt răniţi.?

Furioasă şi cu inima frântă, primul instinct al femeii a fost să înainteze actele de divorţ. Banii de care dispunea nu îi permiteau un asemenea lux aşa că a hotârât să caute alte soluţii să-şi facă dreptate.

?Am început să caut pe internet care este legislaţia pentru adulter în Mississippi şi am găsit această lege. Aşa că luni, la prima oră, m-am prezentat la tribunal şi am înaintat actele.?

Şi dreptatea a fost de partea ei. Cei doi îndrăgostiţi au plecat într-o scurtă excursie la... închisoare.

Cei doi spun că vor face recurs. Şansele să câştige nu sunt însă prea mari, pentru că legea e de partea soţiei înşelate.

Observator

 

×
Subiecte în articol: inchisoare infidelitate sot
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close