Antena 3 Externe Şi-a ucis copiii, i-a fiert şi i-a mâncat. Şi-a invitat şi soţia la masă. Disperarea oamenilor care mor de foame

Şi-a ucis copiii, i-a fiert şi i-a mâncat. Şi-a invitat şi soţia la masă. Disperarea oamenilor care mor de foame

de L.D.    |    27 Ian 2013   •   22:02
Şi-a ucis copiii, i-a fiert şi i-a mâncat. Şi-a invitat şi soţia la masă. Disperarea oamenilor care mor de foame
Sursa foto: Foto: zainurrashid.com

Lupta pentru supravieţuire a mers la extrem în Coreea de Nord. Oamenii au ajuns în stadiul în care îşi mănâncă proprii copii, pentru a nu muri de foame, scrie The Sunday Times.

Potrivit agenţiei Asia Press, care citează ca sursă jurnalismul cetăţenesc al unor oameni aflaţi la faţa locului, un bărbat înnebunit de foame şi-a ucis cei 2 copii şi a mâncat din carnea acestora, invitându-şi şi soţia la masă. Drept pedeapsă, bărbatul a fost împuşcat de un pluton de execuţie după ce soţia sa a anunţat poliţia.

Un alt caz de canibalism este cazul unui bărbat care şi-a dezgropat nepoata recent decedată pentru a-i consuma carnea, un altul omorându-şi copilul, tranşându-l şi punându-l la fiert.

Se pare că dictatorul Kim Jong-un nu ţine cont de sărăcia în care se zbate marea masă a locuitorilor ţării în ambiţia sa de a face din Coreea de Nord o putere nucleară.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close