Antena 3 CNN Externe O şoferiţă de 87 de ani a fost salvată de biciclistul pe care l-a lovit cu maşina, în Italia

O şoferiţă de 87 de ani a fost salvată de biciclistul pe care l-a lovit cu maşina, în Italia

Un accident de circulație în urma căruia un biciclist a fost lovit de o mașină s-a dovedit, până la urmă, providențial pentru femeia aflată la volan.

de Naty Badea    |    29 Noi 2023   •   15:04

Presa italiană relatează acest caz petrecut marți în Brescia, unde un bărbat de 60 de ani a fost lovit de o mașină și aruncat la pământ, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe un drum în localitatea Odolo.

Bărbatul, care nu a fost rănit grav, a mai avut puterea să se urce înapoi în șa și să pornească în urmărirea a ceea ce, inițial, a crezut că este un șofer care fuge de la locul accidentului.

"Când biciclistul a ajuns din urmă mașina, a observat că șoferița era cu capul pe volanul mașinii, semn că își pierduse cunoștința, cel mai probabil în urma unei afecțiuni medicale.

Citește și: Metoda prin care un român a reușit să cumpere produse de 10.000 de euro cu bani scoși din uz, în Italia

Bărbatul a chemat imediat ambulanța, iar medicii sosiți la fața locului i-au acordat femeii primul ajutor. Cu această ocazie, s-a aflat că șoferița avea 87 de ani care conducea mașina. Ea a fost transportată de urgență la spital", a relatat corespondentul Antena 3 CNN în Italia, Naty Badea.

Cercetările ulterioare au stabilit, într-adevăr, că bătrâna a pierdut controlul volanului ca urmare a stării sale precare de sănătate. Ea a mai apucat să ruleze câțiva metri după ce l-a lovit pe biciclist. 

Potrivit presei italiene, femeia a ajuns la spital în stare critică. În ceea ce-l privește pe biciclistul lovit, și acesta a fost transportat la spital, însă rănile sale sunt minore.

×
Subiecte în articol: brescia Odolo Italia biciclist
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close