Antena 3 CNN Externe Sondaj: 56% dintre bărbaţi recunosc că şi-ar modifica, la nevoie, dimensiunea penisului

Sondaj: 56% dintre bărbaţi recunosc că şi-ar modifica, la nevoie, dimensiunea penisului

Sondaj: 56% dintre bărbaţi recunosc că şi-ar modifica, la nevoie, dimensiunea penisului
28 Ian 2010   •   13:01

Care sunt obiceiurile şi preferinţele bărbatului modern? Aceasta este întrebarea la care a încercat să răspundă site-ul AskMen.com. Sondajul, realizat pe baza răspunsurilor a 50.000 de internauţi, a dezvăluit chestiuni legate de serviciu, viaţa personală şi de cuplu.

În ceea ce priveşte relaţiile amoroase, 81% dintre bărbaţii participanţi la sondaj se străduiesc să fie romantici, 95% dintre respondenţi şi-ar dori să aibă o relaţie cu o femeie care are un salariu mai mare şi 69% au fantezii cu prietena partenerei sau a soţiei.

Sexul nu mai este de mult timp un subiect tabu, iar participanţii la sondaj nu s-ai sfiit să răspundă la întrebări mai intime. 20% dintre subiecţi susţin că preferă ca partenera să mimeze orgasmul, în timp ce 56 de procente mărturisesc că şi-ar modifica, dacă ar fi nevoie, dimensiunea penisului.

Totuşi, 46% susţin că sunt "destul de mulţumiţi" de viaţa lor sexuală, cu menţiunea că întotdeauna e loc de mai bine.
Un subiect delicat pentru bărbaţi pare să fie afişarea sentimentelor. 38% dintre participanţii la sondaj recunosc că plâng, iar 31% spun că bărbaţii varsă lacrimi, dar au grijă să nu o facă în public. Aproape 4 % dintre participanţii la sondaj susţin că bărbaţii nu plâng niciodată.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: sondaj barbat studiu
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close