Antena 3 CNN Externe Soţia fostului adjunct IPJ Suceava, găsită împuşcată în casă, cu arma soţului

Soţia fostului adjunct IPJ Suceava, găsită împuşcată în casă, cu arma soţului

Soţia fostului adjunct IPJ Suceava, găsită împuşcată în casă, cu arma soţului
Sursa foto: Foto: INTACT Images
20 Apr 2011   •   20:21

Moarte cu semne de întrebare la Suceava. Soţia fostului adjunct al IPJ Suceava a fost găsită împuşcată în casă, chiar cu arma fostului poliţist. Descoperirea a făcut-o soţul ei, care a sunat imediat la 112.

Femeia de 52 de ani zăcea într-o baltă de sânge când soţul său a ajuns acasă. Medicii chemaţi de urgenţă nu au putut decât să constate decesul. O moarte violenta, spun criminaliştii, care au început sa adune probe. Soţia fostului adjunct al IPJ Suceava a fost gasita împuşcata în piept, chiar cu pistolul soţului sau.

Un singur glonţ i-a străpuns pieptul femeii. Boala soţului ar fi doborât-o, cred apropiaţii. Se pare ca fostul poliţist ar suferi de cancer. Iar de câteva săptămâni, ar urma un tratament cu citostatice.

Luni seară, Gabriela Smoleac şi-ar fi încheiat socotelile cu viaţa. E cea mai posibila varianta în ochii anchetatorilor.

Soţul femeii a fost timp de patru ani adjunctul şefului IPJ Suceava, iar în anul 2008 s-a pensionat. Cei doi au împreună doi copii, angajaţi tot ai IPJ Suceava.

 

×
Subiecte în articol: sotie Suceava sot medici
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close