Antena 3 CNN Externe Spectatori răniți în urma unei ieșiri în decor la Raliul Argentinei

Spectatori răniți în urma unei ieșiri în decor la Raliul Argentinei

Spectatori răniți în urma unei ieșiri în decor la Raliul Argentinei
Sursa foto: foto: AGERPRES
26 Apr 2015   •   16:10

Mai mulți spectatori instalați pe marginea unei șosele pentru a asista la Raliul Argentinei au fost răniți duminică, în urma unei ieșiri în decor a bolidului pilotat de neozeelandezul Hayden Paddon (Hyundai), au anunțat organizatorii cursei, informează AGERPRES.

Cea de-a 9-a probă special a raliului a fost anulată, pentru a permite evacuarea răniților. Gravitatea leziunilor nu este deocamdată cunoscută, a declarat pentru AFP purtătorul de cuvânt al Raliului Argentinei, Augusto Lobo.

Conform comisariatului de poliție din mica localitate Capilla del Monte, șase răniți au fost evacuați cu ambulanțele. Accidentul s-a produs în jurul orei locale 15,00, la aproximativ 1,5 km după startul în cea de-a 9-a specială, în apropiere de Capilla del Monte, în provincia Cordoba (centrul Argentinei).

În clasamentul general provizoriu al Raliului Argentinei conduce în continuare britanicul Kris Meeke, cu un avans de 38 secunde față de norvegianul Mads Ostberg, coechipierul său de la Citroen, în timp ce pe poziția a treia se află finlandezul Jari-Matti Latvala (VW Polo), la peste un minut de lider.



×
Subiecte în articol: raliu accident masina curse
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close