Antena 3 CNN Externe Spovedania şocantă a polițiștilor care au intervenit la incendiul de la Grenfell Tower! „Probabil nu vom afla niciodată!”

Spovedania şocantă a polițiștilor care au intervenit la incendiul de la Grenfell Tower! „Probabil nu vom afla niciodată!”

Spovedania şocantă a polițiștilor care au intervenit la incendiul de la Grenfell Tower! „Probabil nu vom afla niciodată!”
Sursa foto: Foto: twitter.com/@mrjammyjamjar3 /@LondonFire ‏
16 Iun 2017   •   10:17

O anchetă penală a fost deschisă după incendiul care a devastat Grenfell Tower, din vestul Londrei, în vreme ce poliția anunță că, din păcate, multe dintre victime nu vor putea fi identificate niciodată, scrie Daily Mail.

Comandantul Scotland Yard, Stuart Cundy, a declarat că ancheta în cazul blocului de locuințe devastat de incendiu ar putea dura luni întregi, arătând că speră ca numărul morților să nu ajungă să fie de „trei cifre”.

Ancheta penală apare astfel pe fondul unei presiuni politice crescânde asupra faptului că cei implicați în reamenajarea recentă a clădirii ar trebui să fie trași la răspundere.

Primul ministru Theresa May, care a vizitat astăzi blocul devastat, a cerut o anchetă publică completă asupra dezastrului.
 

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close