Antena 3 CNN Externe Strănepotul lui Stalin, Jacob Jugașvili, despre Vladimir Putin: "A dispărut demult şi este înlocuit de sosii"

Strănepotul lui Stalin, Jacob Jugașvili, despre Vladimir Putin: "A dispărut demult şi este înlocuit de sosii"

Strănepotul lui Iosif Stalin, Jacob Jugașvili, a făcut o serie de declarații controversate la adresa lui Vladimir Putin despre care crede că ar fi mort şi a fost înlocuit de sosii.

Strănepotul lui Stalin, Jacob Jugașvili, despre Vladimir Putin: "A dispărut demult şi este înlocuit de sosii"
Sursa foto: Facebook | Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Mar 2024   •   22:53

Vorbind în exclusivitate pentru The Sun, strănepotul lui Iosif Stalin, Jacob Jugașvili, în vârstă de 51 de ani, a spus:

"Putin a dispărut de mult, iar în locul lui, persoane necunoscute și nealese care au preluat puterea la Kremlin manipulează actori care seamănă cu Putin. (...)

Imaginile cu Putin real nu se potrivesc cu cele apărute din 2002. De asemenea, actualul Putin nu se comportă ca o autoritate de rang înalt. Este foarte probabil ca adevăratul Putin să fi murit (...) Celor care ar putea să mă acuze de conspirație le răspund: conspirația este treaba pentru care sunt plătite serviciile secrete din toate țările. Este treaba lor”.

Declarația vine după ce de-a lungul timpului, mai ales de la izbucnirea războiului în Ucraina, mai multe voci, inclusiv serviciile de informații militare ucrainene au afirmat că Vladimir Putin nu ar mai fi în viaţă.

Cât despre existența unor sosii chiar şi purtătorul de cuvânt Andri Iusov a susținut că Putin ar avea cel puțin trei sosii, care sunt ținute sub pază strictă și "supraveghere constantă” de către Serviciul Secret rus. Alții susțin că dublurile sunt folosite pentru că Putin este grav bolnav sau se ascunde într-un buncăr, paranoic în privința securității sale.

Şi chiar Vladimir Putin ar fi făcut o glumă care a fost apoi minuțios analizată când a spus că prietenii şi colegii lui de şcoală "abia îl mai recunosc”. 

"Când îmi întâlnesc colegii de clasă sau colegii mei de la universitate, ei se uită adesea la mine și spun: "Nu cred, ești tu sau nu?", spunea Putin în faţa unui grup de oameni din Ciuhotka.

Acuzațiile conform cărora discursul de Anul Nou al dictatorului, care a fost difuzat în toată Rusia, a fost făcut de un AI Putin, au stârnit din nou zvonuri sălbatice.

Cine este Jacob Jugașvili

Jugalșvili este fiul lui Evgheni Jugașvili și nepotul lui Iakov Iosifovici Jugașvili - fiul cel mare al dictatorului sovietic Iosif Stalin. În prezent este implicat în politică și mișcări publice din Federația Rusă, notează stiripesurse.ro

Este un activist al mișcării IGPR ZOV. În 2015, patru membri ai IGPR ZOV au fost arestați "pentru încercarea de a iniția un referendum” și condamnați la patru ani de închisoare de autoritățile ruse.

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close