Antena 3 CNN Externe O studentă și-a susținut licența din mașină, după ce a rămas blocată într-un carambol pe autostradă, în Italia

O studentă și-a susținut licența din mașină, după ce a rămas blocată într-un carambol pe autostradă, în Italia

O studentă din Italia a fost blocată pe autostradă ore în șir, după un carambol în care au fost implicate 4 camioane și 40 de mașini, chiar în ziua examenului final de la facultate.

O studentă și-a susținut licența din mașină, după ce a rămas blocată într-un carambol pe autostradă, în Italia
Sursa foto: TGCOM24
de Mia Lungu    |    09 Feb 2022   •   09:43

O tânără de 23 de ani din Caselle, provincia Torino, a fost nevoită să își susțină lucrarea de licență pe autostradă după ce, împreună cu iubitul și familia, a rămas blocată pe drumul spre Genova în urma unui carambol.

Grupul, la fel ca alți zeci de șoferi, a fost blocat ore în șir pe A26 din cauza unui accident grav, în care au fost implicate patru camioane și aproximativ patruzeci de mașini, și care s-a soldat cu moartea a două persoane. Studenta, Elisa Santacroce, a reusit însă să rămână liniștită și să susțină teza online, chiar din mașină.

Elisa a decis să plece de acasă cu mult timp înainte, ca să evite o eventuală întârziere la întâlnirea importantă. Dar, după accident, orele s-au scurs și carabinierii s-au plimbat printre mașini pentru a avertiza că situația este gravă și nu se va rezolva rapid. Așa că Elisa a decis să-și contacteze supervizorul pentru a-i explica ce se întâmplă.

În scurt timp s-a găsit o soluție: studenta putea absolvi online, prin descărcarea unei aplicații. Licențiata a putut, așadar, să își susțină teza și apoi să meargă oricum la Universitate pentru a imortaliza momentul cu o fotografie.

×
Subiecte în articol: studenta Italia carambol licenta masina
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close