Antena 3 CNN Externe Studiu: Femeile inteligente au o viaţă sexuală mai bună

Studiu: Femeile inteligente au o viaţă sexuală mai bună

Studiu: Femeile inteligente au o viaţă sexuală mai bună
Sursa foto: femeie
12 Mai 2009   •   10:50

Femeile inteligente care ştiu să-şi exprime dorinţele şi sentimentele au o viaţă sexuală mai împlinită. Acesta este rezultatul unui studiu realizat de cercetătorii britanici.

Potrivit studiului prezentat de Daily Mail, femeile care îşi pot exprima liber dorinţele ajung la orgasm de două ori mai des decât cele inhibate.

Aproximativ 40% dintre femeile britanice au probleme cu viaţa sexuală, iar rezultatul studiului ar putea ajuta psihologii să găsească metode mai eficiente pentru a consilia.

Cercetătorul Tim Spector de la King`s College din Londra a declarat: ?Aceste descoperiri arată că inteligenţa emoţională constituie un avantaj în multe aspecte ale vieţii, inclusiv cea sexuală.?

Studiul a fost realizat cu ajutorul a 2.000 de femei cu vârste cuprinse între 18 şi 83 de ani. Acestea au răspuns la un set de întrebări referitoare la viaţa lor sexuală.

?Inteligenţa emoţională are un impact direct asupra vieţii sexuale a femeilor. Aceasta influenţează capacitatea femeii de a comunica aşteptările pe care le are din punct de vedere sexual?, a concluzionat psihologul Andrea Burri.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: viata sexuala studiu oameni de stiinta
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close