Antena 3 CNN Externe Studiu: Indienii au nevoie de prezervative mai mici

Studiu: Indienii au nevoie de prezervative mai mici

Studiu: Indienii au nevoie de prezervative mai mici
Sursa foto: prezervativ
02 Iun 2010   •   10:53

Prezervativele realizate conform standardelor internaţionale sunt prea mari pentru bărbaţii din India. Acesta este rezultatul unui sondaj realizat cu ajutorul a 1.200 de indieni, făcut public de BBC News.

Potrivit studiului, mai mult de jumătate dintre bărbaţii intervievaţi au declarat că au penisurile prea mici pentru a utiliza prezervativele realizate după standardele internaţionale. În urma sondajului, Consiliul pentru Cercetare Medicală din India a solicitat autorităţilor să ia măsuri în acest sens şi să informeze publicul cu privire la faptul că există şi prezervative mai mici pe piaţă.

?Pe piaţa din India există şi prezervative mai mici, dar populaţia nu ştie acest lucru. Oamenilor le este ruşine să vorbească despre acest subiect", a declarat doctorul Chander Puri.

Mai mult de 60% dintre cei 1.200 de voluntari au penisurile cu până la cinci centimetri mai scurte decât strandardele internaţionale utilizate pentru fabricarea prezervativelor. India este statul cu cel mai mare număr de persoane infectate cu HIV.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: India prezervative studiu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close