Antena 3 CNN Externe SUA. O femeie a supravieţuit, după ce a fost călcată cu maşina de soţul ei (VIDEO)

SUA. O femeie a supravieţuit, după ce a fost călcată cu maşina de soţul ei (VIDEO)

SUA. O femeie a supravieţuit, după ce a fost călcată cu maşina de soţul ei (VIDEO)
Sursa foto: Foto: videonews.ro
13 Oct 2010   •   11:48

O femeie din Statele Unite a supravieţuit, după ce a fost pur şi simplu strivită cu maşina de propriul ei soţ. Femeia spune că doar gândul la cei cinci copii ai săi a ajutat-o să rămână în viaţă, deşi a suferit răni grave.

Alison Gross spune că a văzut moartea cu ochii acum aproape trei luni, cţnd soţul său, Ralph Daniel, a trecut cu maşina peste ea şi a strivit-o de un zid, după care a trecut încă o dată peste ea.

?Aveam ficatul şi splina sfâşiate. Medicul a spus că nu a mai văzut niciodată coaste rupte într-un asemenea hal clavicula şi glezna erau şi ele fracturate. Uimitor este că o roată mi-a trecut chiar peste cap, aveam urme de cauciuc pe faţă, dar la cap n-am păţit nimic?, povesteşte Alison.

Internată în stare critică, femeia a fost ţinută în viaţă de aparate. Ea şi-a revenit totuşi aproape miraculos, iar acum poate chiar să se deplaseze singură, deşi continuă să aibă dureri. La fel de greu de suportat este sentimentul că propriul ei soţ a vrut s-o ucidă.

Alison nu se dă bătută şi este hotărâtă să-şi ducă viaţa mai departe, de dragul celor cinci copii. Soţul criminal a fost arestat şi acuzat de tentativă de omor, dar se declară nevinovat.

Antena 3

×
Subiecte în articol: SUA masina sot
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close