Antena 3 CNN Externe SUA: Un bărbat a împuşcat patru persoane în Minneapolis, apoi s-a sinucis

SUA: Un bărbat a împuşcat patru persoane în Minneapolis, apoi s-a sinucis

SUA: Un bărbat a împuşcat patru persoane în Minneapolis, apoi s-a sinucis
de M.T.    |    28 Sep 2012   •   13:41

Un bărbat a deschis focul într-o clădire de birouri din Minneapolis, ucigând patru persoane şi rănind alte patru, apoi s-a sinucis, anunţă Reuters.

Steve McCarty, purtătorul de cuvând al Poliţiei din Minneapolis, a confirmat moartea celor cinci oameni, inclusiv atacatorul, adăugând că trei dintre răniţi se află în stare critică la la Hennepin County Medical Center, în timp ce al patrulea se află în afara oricărui pericol.

McCarty nu a dezvăluit identitatea celor ucişi şi răniţi şi a spus că nu ştie dacă există vreo legătură între atacator şi compania Accent Signage Systems, aflată în clădirea unde s-a produs incidentul.

Compania Accent Signage Systems fabrică indicatoare, iar proprietarul ei este un cetăţean de origine israeliană. Conform unui articol din luna iulie, publicat într-o publicaţie de afaceri, firma avea 28 de angajaţi.

Primarul din Minneapolis, R. T. Rybak, a declarat într-un interviu telefonic pentru Reuters că nu-şi aminteşte ca ceva similar să se fi întâmplat în acest oraş, în timp ce guvernatorul Mark Dayton a dat publicităţii un comunicat oficial în care deplânge „violenţa fără sens” şi a prezentat condoleanţe apropiaţilor victimelor.


×
Subiecte în articol: atac armat SUA crime sinucidere
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close