Antena 3 CNN Externe O nouă teorie despre asasinarea lui John F. Kennedy. Secret Service ar fi complotat împotriva președintelui

O nouă teorie despre asasinarea lui John F. Kennedy. Secret Service ar fi complotat împotriva președintelui

O nouă teorie despre asasinarea lui John F. Kennedy. Secret Service ar fi complotat împotriva președintelui
Sursa foto: Foto: pixabay.com
31 Aug 2016   •   09:36

Un director de la Hollywood a opinat că asasinarea lui John F. Kennedy a fost o acțiune din interiorul sistemului american, conform Mirror.

Oliver Stone susține că un fost membru al Secret Service din stafful prezidențial i-ar fi spus că asasinatul ar fi fost dus la capăt chiar de Secret Service.

Conform lui Oliver Stone, un personaj poreclit “Ron” ar fi recunoscut fiului său că el ar fi tras. “Ron” ar fi făcut această dezvăluire de pe patul de moarte, omul fiind bolnav de cancer.

Stone, care a realizat filmul JFK, susține că a făcut schimb de informații cu aceast bărbat și, în final, s-au și întâlnit.

Stone însuși recunoaște că a fost foarte sceptic la tot acest scenariu, dar, după ce s-a întâlnit cu bărbatul, și-a schimbat părerea.

Kennedy a fost împușcat mortal pe când efectua un tur al orașului Dalas într-o mașină decapotabilă, alături de soția sa Jacqueline, fiind însoțiți de guvernatorul de atunci al statului Texas, John Bowden Connally și de soția acestuia.

×
Subiecte în articol: asasinare secret service masina presedinte
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close